Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Τους τσάκωσε αλλά....

Το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι τον τελευταίο καιρό, "πιάστηκε" στα πράσα από έναν παπαράτσι...αλλά μάλλον δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, αφού για να σταματήσει η διαφωνία τους, χρειάστηκε να επέμβει η ελληνική αστυνομία.



Ο λόγος για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Ζέτα Μακρυπούλια.
Το διάσημο ζευγάρι, πολιορκείται από τους παπαράτσι που καραδοκούν για μια και μόνο φωτογραφία που να τους δείχνει σε τρυφερές στιγμές. Έτσι και έγινε. Το βράδυ της Πέμπτης, καθώς το ζεύγος έβγαινε από το σπίτι του τραγουδιστή, ο κύριος με τη κάμερα, έσπευσε να τους φωτογραφίσει. Γνώριζε πως οι φωτογραφίες αυτές αποτελούσαν "λαβράκι". Οι δύο τους ταράχτηκαν πολύ και του ζήτησαν να σταματήσει. Εκείνος, αφοσιωμένος στο έργο του, δεν υπάκουσε και εκεί ξέσπασε ο πανικός.

Από τις φωνές τους, οι γείτονες βγήκαν στα μπαλκόνια τους και μάλιστα ένας από αυτούς κάλεσε την αστυνομία. Οι αρχές ήρθαν αμέσως στον "τόπο του εγκλήματος", και κατάφεραν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Φήμες λένε πως το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο τμήμα προκειμένου να κάνει μήνυση στον αδιάκριτο παπαράτσι, αλλά τελικά μάλλον τίποτα από αυτά δεν έγινε, ούτε μηνύσεις, ούτε καν ζήτησαν το φιλμ, γιατί δεν θέλησαν να δώσουν έκταση στο θέμα, τόσο η Ζέτα, όσο και ο Μιχάλης.

Αυτό που θα μας απασχολήσει τώρα, είναι τελικά αν αυτές οι επίμαχες φωτογραφίες θα βγουν στο φως της δημοσιότητας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου