Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Παραλίγο... μεταγραφή

Λίγο... έλειψε να γίνει η έκπληξη της τελευταίας στιγμής από τους "πράσινους". Στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, το Τριφύλλι προσπάθησε να αποκτήσει ποδοσφαιριστή( ακούγονται ήδη αρκετά ονόματα), ωστόσο ο χρόνος ήταν... εχθρός για τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό που ασχολήθηκαν με το θέμα, με αποτέλεσμα να μην γίνει το... μπαμ. 

Ο Αδαμάντιος Πολέμης είχε αφήσει ανοικτό παράθυρο μεταγραφής μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη και ο ίδιος ήταν που έβγαλε την είδηση στο δείπνο συσπείρωσης που παρέθεσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού.
Προσπάθησαν οι Πράσινοι, δεν τα κατάφεραν και το ρόστερ μένει ως έχει, με μοναδική αποχώρηση αυτή του Ντάνι Φερνάντεζ, που δεν κατάφερε να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι με τους Πράσινους και θα συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το καλοκαίρι στον Πανσερραϊκό.

Αναφορικά με το δείπνο που παρέθεσε στους "πράσινους ο Αδαμάντιος Πολέμης, ήταν άλλη μια σημαντική πρωτοβουλία από το μέλος της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ, που δείχνει-έμπρακτα-πως έχει πάρει «ζεστά» τον νέο του ρόλο.


novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου