Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Τα κανε θάλασσα...αλλά το σώσε

Οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς του MEGA, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και Φαίη Ξυλά, ζουν ευτυχισμένοι μαζί στη πραγματικότητα, ενώ στη σειρά παραμένουν αγαπημένοι φίλοι. Τι όμως είπε η γλυκιά Φαίη και το παρεξηγήσαμε??
Το αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στον Καφέ με την Ελένη στη κουβέντα τους περί γάμου. Γιατί αρνιόταν τις προτάσεις γάμου που τις έκανε ο συντροφός της, και πως πείστηκε τελικά να τον παντρευτεί??
 «Νόμιζα πραγματικά ότι μου το λέει για πλάκα και δεν το έπαιρνα στα σοβαρά». Μέχρι που της έκανε πρόταση γάμου, μετά το τέλος της θεατρικής παράστασης «ο Μπακαλόγατος», που τότε ανέβαινε στην Θεσσαλονίκη, ενώπιον εκατοντάδων θεατών, αφήνοντάς την με το στόμα ανοικτό, αλά Καίτη Γαρμπή-Διονύση Σχοινά. Τότε ήταν που από την αμηχανία της, είπε στον Κωνσταντίνο: «Ναι, δέχομαι την πρόταση γάμου. Άλλωστε γιατί να την αρνηθώ; Πού θα βρω άλλωστε τέτοιο… θύμα; Από αμηχανία το είπα, όχι γιατί το εννοούσα...»
 
Η Ελένη, τότε σημείωσε, «Α, καλά το θυμόμαστε ότι κάπως τον είχες χαρακτηρίσει… Εμείς βέβαια νομίζαμε ότι τον είπες… βλήμα και όχι θύμα!»

Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός, μίλησε για το γάμο και την σχέση τους, «Ο γάμος δεν ήταν κάτι που ήθελα να κάνω απαραίτητα, αλλά δεν ήταν κάτι που το φοβόμουνα κιόλας. Απλά επειδή μέναμε ήδη πέντε χρόνια μαζί, για εμένα δεν θα άλλαζε κάτι, συνεπώς δεν είχα κάτι να φοβηθώ».

. Αυτό είπε η κοπέλα, προφανώς δεν φανταζόμαστε πως το είπε στα αλήθεια και ότι το εννοούσε, απλώς της βγήκε αυθόρμητα εκείνη τη στιγμή...αλλά είπαμε...ό,τι λέμε στην Ελλάδα μένει για πάντα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου