Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Γυναίκες...ορίστε το νέο outsider...αλλα sex symbol!

Το κάθε ανερχόμενο αστέρι, αρσενικού γένους, που θέλει να αφήσει τα αποτυπώματά του στην ελληνική τηλεόραση και επικαιρότητα, πρέπει να πληρεί κάποιες προδιαγραφές. Ποιά γυναίκα δεν θαυμάζει το καλογυμνασμένο σώμα, τους αδαμάντινους κοιλιακούς και τα μεγάλα και σκληρά μπράτσα..
Όσοι ήρθαν και χάραξαν τη δική τους πορεία στα διάφορα επαγγέλματα, είχαν το μεγαλύτερο εισιτήριο..την ομόρφιά τους. Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τον Σάκη Ρουβά, τον Στράτο Τζορτζογλού, τον Αλέξανδρο Παρθένη και πολλούς άλλους, νέους και παλιούς. Αυτη η ομορφιά σε συνδυασμό με ένα άψογο σώμα, που θυμίζει αρχαίο Έλληνα, τους καθιέρωσε και τους καθιερώνει ακόμα. Ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος κριτής όλων, είναι το γυναικείο μάτι. Αντικειμενικό ή υποκειμενικό, δεν έχει σημασία, αφού οι γυναίκες καταλαμβάνουν περίπου το 60-70% των τηλεθεατών.
Για να μην μακρυγορούμε, το νέο sex symbol, που ήρθε για να αναστατώσει...δεν είναι ούτε ηθοποιός, ούτε τραγουδιστής, αλλά αρχιτέκτονας. Είναι ο Γιώργης Λαμπαθάκης. Και δεν το βγάλαμε απο το μυαλό μας, αλλά ο ίδιος ανακυρήχθηκε ως το νεο sex symbol απο τον γυναικείο πληθυσμό.Ναι, καλά θυμάστε, είναι το αγόρι στο "Σπίτι από την αρχή". Γλυκός, όμορφος, χαμηλών τόνων.
Το μέλλον θα δείξει αν θα καταφέρει ο εν λόγω κύριος να μας εντυπωσιάσει ξανά και ξανά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου