Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Δεν τον δίνουν...


Για μια ακόμα φορά ο Παναθηναϊκός τονίζει πως ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν παραχωρείται. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» δηλώνουν άγνοια για τα ιταλικά δημοσιεύματα, που θέλουν τη Γιουβέντους να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού, με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν. Οι Ιταλοί τονίζουν πως οι ιθύνοντες της «γηραιάς κυρίας» σκοπεύουν να καταθέσουν πρόταση δανεισμού του Σισέ, διατηρώντας οψιόν αγοράς του στο τέλος της σεζόν, έναντι δέκα εκατομμυρίων ευρώ.
Οι «πράσινοι» υπογραμμίζουν πως δεν έχει γίνει καμία πρόταση από την πλευρά της ιταλικής ομάδας, ενώ για μια ακόμα φορά μέσα σε λίγες ημέρες τονίζουν πως δεν σκοπεύουν να παραχωρήσουν τον Σισέ. Οι «πράσινοι» θεωρούν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ενδεκάδας τον έμπειρο επιθετικό και δε θέλουν σε καμία περίπτωση να στερηθούν τις υπηρεσίες του, έως το τέλος της σεζόν.
Ο Σισέ από την πλευρά του έχει τονίσει πως θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν, Ο Γάλλος επιθετικός φέρεται να μην σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησης άμεσα, όμως έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο για το μέλλον.

ΠΗΓΗ:www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου