Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Απολογήθηκε...ο Μήτρογλου

Φορώντας... χαμηλοκάβαλο παντελόνι εμφανίστηκε ο Κώστας Μήτρογλου, στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τον πανηγυρισμό του στο γκολ που σημείωσε στον αγώνα του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό. 

Η συζήτηση του Μήτρογλου με τον κ. Σιμιτζόγλου:-Από πότε παίζεις στον Πανιώνιο; "Είμαι στον Πανιώνιο από τα μέσα Ιανουαρίου".

-Αγωνίστηκες από την αρχή του αγώνα; 
"Ναι όπως και κόντρα στον Άρη, αγωνίστηκα από την αρχή του παιχνιδιού".

-Για ποιο λόγο πανηγύρισες τόσο έντονα το γκολ;
 "Το γκολ που σημείωσα ήταν το τρίτο με τη φανέλα του Πανιωνίου σε δύο παιχνίδια. Είχα βάλει δύο και κόντρα στον Άρη. Δεν ήθελα να προκαλέσω με τον πανηγυρισμό μου. Δεν είναι κάτι που έκανα ευσυνείδητα, πανηγυρίζω πάντα με αυθορμητισμό. Επίσης, ακόμα και στην προπόνηση συνηθίζω να φοράω χαμηλά το σορτς. Απλά όταν πήδηξα την πινακίδα έπεσε και δεν πρόλαβα να το σηκώσω γιατί ήρθαν οι συμπαίκτες μου να πανηγυρίσουν μαζί μου. Άλλωστε από μέσα φορούσα μαγιό. Δεν είχα πρόθεση να προσβάλω κανέναν. Αν το έκανα ζητάω συγγνώμη".

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διεξάγει ο κ. Σιμιτζόγλου, προσήλθε στο γραφείο του και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Γεράσιμος Βεντούρης, ο οποίος υποστήριξε ότι: "Υπάρχει βίντεο, στο οποίο φαίνεται καθαρά, ότι ο Μήτρογλου δεν κατεβάζει ο ίδιος το σορτσάκι του, αλλά αυτό κατεβαίνει κατά τους πανηγυρισμούς με τους συμπαίκτες του", προσθέτοντας πάντως ότι η ΠΑΕ Πανιώνιος έκανε σχετική σύσταση στον ποδοσφαιριστή, να είναι πιο προσεκτικός στο μέλλον.


ΠΗΓΗ:www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου