Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Θέλει να...παχύνει για να χωρέσει στο νυφικό των ονείρων της


Και ενώ οι προετοιμασίες για τον γάμο της έχει ήδη αρχίσειη,η 29χρονη Κέιτ Μίντλετον, μέλλουσα πριγκίπισσα φαίνεται αποφασισμένη να φορέσει το νυφικό της με περισσότερες καμπύλες! Οι νύφες,  συνηθίζουν να προσπαθούν να χάσουν κιλά πριν το γάμο για να "μπαίνουν" στα νυφικά τους, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση, η Κέιτ, όσο το δυνατόν περισσότερα κιλά θέλει να πάρει για τη μεγάλη τους μέρα.


 
Φυσικά η εν λόγω κυρία δεν έχει πρόβλημα εμφάνισης, όμως δήλωσε πως δεν είναι ευχαριστημένη με την τόσο αδύνατη εικόνα της. Θέλει λοιπόν να αποκτήσει καμπύλες, για να δείχνει πιο εντυπωσιακή στο πλευρό του Γουίλιαμ, μέσα στο ακριβό, όπως αναμένεται νυφικό στις 29 Απριλίου.
Όπως αποκαλύπτει πηγή κοντινή στην Κέιτ, η δίαιτα Ντούκαν που ακολουθούσε τόσο καιρό, σε συνδυασμό με τα τρεχάματα της προετοιμασίας,αδυνάτησαν περισσότερο από το αναμενόμενο την  μελλόνυμφη.Έτσι, στράφηκε προς τους ειδικούς και αποφασίστηκε να τονιστεί η διατροφή της κυρίως με επιπλέον υδατάνθρακες.
Οι συμβουλές που έδωσαν στην Κέιτ, είναι να τρώει πέντε με έξι φορές την ημέρα και να είναι πάντα "γερό" το πρωινό της. Ταυτόχρονα, η μέλλουσα πριγκίπισσα αποφάσισε να αλλάξει το πρόγραμμα της γυμναστικής της, ώστε να μην φαίνεται πολύ μυώδης.
Τέλος, φήμες λένε πως πολλοί είναι εκείνοι, που θέλουν να σταθούν έστω και από μακριά, ως καλεσμένοι στο γάμο των δύο νεαρών. Έτσι, δεν είναι μόνο οι κοντινοί καλεσμένοι που φροντίζουν για τη διαμονή τους εκείνη την ημέρα. Άπειρος κόσμος  ψάχνει ή έχει ήδη κλείσει δωμάτια, οι τιμές των οποίων παρεμπιπτόντως, σύμφωνα με στοιχεία της Daily Mail έχουν αυξηθεί κατά 40%.
Συγκεκριμένα, μόλις ανακοινώθηκε ότι ο γάμος θα τελεστεί στο Αβαείο του Γουέστμίνστερ, τα κοντινά ξενοδοχεία "τίναξαν τον τιμοκατάλογό τους στα ουράνια".

Σκεφτείτε τι έχει να γίνει, λίγες μέρες πριν το γάμο...γιατί ακόμα νωρίς είναι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου