Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Μητέρα και γιός πνίγηκαν αγκαλιασμένοι

Έπεσε στα παγωμένα νερά του Ληθαίου ποταμού στα Τρίκαλα δεμένη και σφιχταγκαλιασμένη με το 10χρονο παιδί της, που έπασχε από προβλήματα υγείας.






Σοκ έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος που βρήκαν η 36χρονη Βασιλική Καλύβα και το ένα απο τα 3 παιδιά της.  Τα πτωματά τους ανασύρθηκαν απο άτομα της ομάδας ΔΙΑΣ στον Ληθαίο ποταμό.

Κάθε απόγευμα η Β. Καλύβα τον έπαιρνε και πήγαιναν βόλτα δίπλα στο ποτάμι. Η οικογένεια Καλύβα έμενε στην άλλη άκρη της πόλης, σε αρκετή απόσταση από το σημείο όπου βρέθηκαν πνιγμένοι μάνα και γιος. Τις τελευταιές 15 μερές, έπειτα τον θάνατο του Κωνσταντίνου Καλύβα σε τροχαιο δυστύχημα, η συζυγός του βρισκόταν σε κατάσταση πανικού και πολλές φορές έλεγε πως θέλει να πάει να τον βρει.
Αυτοκτόνησε μαζί με το παιδί τηςΟ 10χρονος γιός της, κλεισμένος στον εαυτό του λόγω της ασθένειάς του, ήταν προσκολλημένος στη μητέρα του.  
Το μοιραίο απόγευμα της Δευτέρας, πήγαν στο 3ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρικάλων-Καλαμάτας, όπου είχε σκοτωθεί ο Κ.Καλύβας, και οι δύο άφησαν τα μπουφάν τους στην άκρη, δέθηκαν μεταξύ τους, πήδηξαν στον ποταμό, πνίγηκαν (όπως διαπίστωσαν και οι ιατροδικαστές) και βρέθηκαν αγκαλιασμένοι.

Μητέρα και γιος κηδεύτηκαν χθες μέσα σε κλίμα οδύνης και ανείπωτου θρήνου στο Διάσελλο Τρικάλων, δίπλα ακριβώς από τον σύζυγο και πατέρα, Κ. Καλύβα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου