Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Εφιάλτης για τον Μπερλουσκόνι

Σε εφιάλτη για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι εξελίσσεται το σκάνδαλο «Ρουμπιγκέιτ» τη στιγμή που ένας στους δύο Ιταλούς ζητάει την παραίτηση του Καβαλιέρε!
Παρά το γεγονός ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός επαναλαμβάνει πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τα ινία της κυβέρνησης και ενώ οι δικηγόροι του διεμήνυσαν πως δεν θα εμφανιστεί για να καταθέσει όπως του είχε ζητηθεί από τους εισαγγελείς, το κλίμα στη χώρα γίνεται ολοένα και πιο εχθρικό προς τον Καβαλιέρε.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε στην «Κοριέρε ντε λα Σέρα», το 49% των ερωτηθέντων απάντησαν πως ο Μπερλουσκόνι πρέπει να παραιτηθεί, έναντι 45% που πιστεύουν το αντίθετο, ενώ το κόμμα του Ιταλού πρωθυπουργού, «Λαός της Ελευθερίας», συγκεντρώνει 30% στην πρόθεση ψήφου.
Την ίδια ώρα, αποσπάσματα από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που έχουν στα χέρια τους οι εισαγγελικές αρχές συνεχίζουν να μονοπωλούν τα ΜΜΕ δυσχεραίνοντας τη θέση του Μπερλουσκόνι.

Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν φαίνεται να πτοεί τον Καβαλιέρε. Αντιθέτως, σε τηλεφωνική παρέμβαση που έκανε σε ημερίδα υποστηρικτών του, ο Μπερλουσκόνι χαρακτήρισε τον εαυτό του, για ακόμη μία φορά, «θύμα δικαστικής κατασκοπείας», ενώ διερωτήθηκε εάν «είναι φυσικό να υποβάλλεται ο πρωθυπουργός σε τέτοιου είδους ελέγχους».


Εν τω μεταξύ, οι εισαγγελείς του Μιλάνου ανέκριναν επί πέντε ώρες τη συνοδό πολυτελείας, Νάντια Μακρί, που υποστήριξε πως στις 24 Απριλίου του 2010 πέρασε μία ολόκληρη νύχτα (έναντι αδράς αμοιβής) μαζί με τη «Ρούμπι» στη βίλα του Καβαλιέρε.
Σαν να μην έφταναν αυτά, σε νέα αποσπάσματα συνομιλιών που δημοσιεύονται, η νεαρή Μαροκινή συζητάει με τον πατέρα της στον οποίο λέει πως ένας δικηγόρος του Καβαλιέρε ήταν μαζί της και της μετέφερε ότι «ο Σίλβιο είπε: Πες της πως θα της δώσω όσα χρήματα θέλει. Το θέμα είναι πως πρέπει να κρατήσει το στόμα της κλειστό, να αρνηθεί τα πάντα... ότι ήμουν με ένα 17χρονο...».

Στον Καβαλιέρε
Στήριξη από πορνοστάρ


«Σουρεαλιστική» τροπή παίρνει το σκάνδαλο «Ρουμπιγκέιτ» καθώς ο κορυφαίος πορνοστάρ της Ιταλίας, ο Ρόκο Σιφρέντι, παραχώρησε συνέντευξη στον βρετανικό «Ομπσέρβερ», όπου, όχι μόνο υπερασπίζεται τον Μπερλουσκόνι, αλλά και υποστηρίζει πως «οι Ιταλοί είναι περήφανοι που έχουν έναν 74χρονο πρωθυπουργό στον οποίο αρέσει τόσο πολύ το σεξ». Σύμφωνα με τον 46χρονο διάσημο και «κοσμικό» πορνοστάρ, «εάν ο Καβαλιέρε καταφέρει να γλιτώσει τη φυλακή επειδή κοιμήθηκε με ένα ανήλικο και θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για πρωθυπουργός, οι Ιταλοί θα τον συγχωρήσουν».

Πηγή: e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου